tr ru en de zh fr

benBlog

EKSER 3D Yazıcı ile Kart Tutacağı Üretimi

EKSER 3D Yazıcı ile Kart Tutacağı Üretimi

       Hepinize merhaba üretim severler!

       Bu yazımızda sizlerle birlikte ofis içerisinde kimlik kartlarınız ya da günlük hayatınızda kartlarınızı düzenlemek için kullanabileceğiniz kart tutacağı üretimi gerçekleştireceğiz. Ofis içerisinde bizim de severek kullandığımız kart tutacaklarımızın üretimini EKSER 3D yazıcılarımız desteği ile kısa sürede gerçekleştirdik. Siz de yazımız içerisinde STL dosyasını paylaştığımız modeli evde, ofiste ya da dilediğiniz yerde 3D yazıcı ile kısa süre içerisinde üretebilirsiniz. 3D yazıcı ile ürettiğiniz kart tutacaklarınıza ait fotoğrafları bizimle paylaştığınızda biz de yayınlamaktan büyük mutluluk duyarız.

       Hazırsanız EKSER 3D yazıcılarımız yardımıyla Kart Tutacağı üretimine başlayalım!

       Dünya üzerinde bulunan her ülkenin vatandaşları için uyguladığı kimlik kartı uygulaması bulunuyor. Bu uygulamalar hem ülkeden ülkeye hem de dönemden döneme farklılıklar gösterebiliyor. Her ülkede farklı olan kimlik kartı uygulamasında belirli ülkelerde göz rengi detayı yer alırken bazı ülkelerde açık adres bilgileri yer alıyor.        

       Türkiye’de kullanılan kimlik kartlarının 132 yıllık bir geçmişi bulunuyor. İlk kullanıldığı günden itibaren farklı güncellemeler ile bugüne kadar gelen kimlik kartları, kredi kartı boyutuna kadar küçüldü ve artık akıllı sistemler sayesinde kurumlara giriş – çıkış işlemleri için kullanılabilir bir hal aldı.         



       Vatandaşlık bilgilerimizi barındıran kimlik kartlarımızın yanı sıra gün içinde yanımızda bulundurmamız gereken kredi kartı, ehliyet, iş yeri kimliklerimiz gibi çok sayıda kart bulunuyor. Bir noktadan sonra düzeni sağlama konusunda zorlandığımız kartlar için bu yazımızda sizlerle kimlik kartı tutacağı üretiyoruz!


Kendi kimlik kartı tutacağınızı üretmek için ihtiyacınız olan şey 3D yazıcı!

     

       Sizin için seçtiğimiz ve bizim de severek kullandığımız kimlik kartı tutacağının 3D yazıcılar ile üretilebilecek modeline yazımız içerisinden ulaşabilirsiniz.


EKSER EDU uyumlu .GCODE uzantılı dosyaya buradan ulaşabilirsiniz.


EKSER PLUS uyumlu .GCODE uzantılı dosyaya buradan ulaşabilirsiniz.


EKSER PRO uyumlu .GCODE uzantılı dosyaya buradan ulaşabilirsiniz.


Üretim hammaddesi olarak PLA kullanılmıştır.


Önerilen Baskı Ayarları

  • Katman Yüksekliği : 0.15 mm
  • Dolgu Yoğunluğu : %90
  • Oluşturma Desteği : Yok



Kart Tutacağı modeline ait .STL uzantılı dosyaya buradan ulaşabilirsiniz.

1. Nilüfer Sk. No:5, 16110 Demirtaş Dumlupınar Osb/Osmangazi/Bursa

maker@benmaker.com

+90 224 504 15 97