tr ru en de zh fr

benBlog

EKSER 3D Yazıcı ile Dizüstü Bilgisayar Altlığı Üretimi

EKSER 3D Yazıcı ile Dizüstü Bilgisayar Altlığı Üretimi

     

       Hepinize merhaba üretim severler!

       Biz, EKSER 3D yazıcılarımız ile bazen günlük hayatta karşılaştığımız sorunlara çözüm buluyor bazen de bulunduğumuz ortamlara küçük dokunuşlar yapıyoruz. Katmanlı üretim tekniğini baz alan 3D yazıcılar ile dilediğiniz yerde üretim yapmak çok kolay. Sizler de EKSER 3D yazıcılarınız ile kendinize ait Dizüstü Bilgisayar Altlığı modelinizi üretir ve fotoğraflarını bizimle paylaşırsanız yayınlamaktan mutluluk duyarız.

       EKSER 3D yazıcılarımız yardımıyla ürettiğimiz Dizüstü Bilgisayar Altlığı tasarımı yazımıza hazırsanız başlayalım!

       Her gün yeni bir şey öğrenilen, yeni bir alışkanlık kazanılan bir dönemden geçiyoruz. 2020 yılının aktif ofis hayatı içinde bulunan kişilere en önemli öğretisi; her gün düzenlediğimiz toplantıların aslında çevrimiçi platformlar üzerinden gerçekleştirilebileceği, yüz yüze yaptığımız her görüşmenin dijital ortamlarda da aynı verimlilikte geçirilebileceği oldu. Durum böyle olunca toplumun çoğunluğu, gününü bilgisayar ekranı karşısında geçiriyor. Sandalye seçimi, oturma süresi, ekran ve göz arasındaki mesafe derken bazı sağlık problemleri oluşuyor. Bunların en başında ise boyun ve sırt ağrısının bulunduğu ortopedik sağlık sorunları yer alıyor.

       Ortopedi kaynaklı sorunların temelinde uygun masa, bilgisayar ve oturma düzeni tasarımının her zaman ortopedik açıdan uygun olmaması yer alıyor. Gerek evde gerek ofislerde bu sorunların önüne geçebilmek için farklı çözümler tabii ki de üretilebiliyor. Bu çözümlerin başında ise ortopedi kaynaklı boyun ağrılarının önüne geçmemizi sağlayacak bir ürün bulunuyor.

Dizüstü bilgisayar altılığı!

       Bütünleşik bir ekran ve klavyeye sahip dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlarla kıyaslandığında daha çok tercih ediliyor. Ekran açısı, oturma konumuna ve göz seviyesine göre ayarlanabilse de uzun süre ekran karşısında geçirilen zaman sonucunda kas sistemi doğrudan etkileniyor. Kişiye özel ayarlanabilen dizüstü bilgisayar altlığı ile kendinize uygun ekran seviyesi ve açısını ayarlayarak ortopedik rahatsızlıklarınızı hafifletebilir belki de önüne geçebilirsiniz.

       Dilediğiniz dizüstü bilgisayar altlığını üretmek için ihtiyacınız olan ise bir 3D yazıcı!

       Sizler için seçtiğimiz ve bizim de ofislerimizde severek kullandığımız dizüstü bilgisayar altlığının 3D yazıcılar ile üretilebilecek modeline yazımız içerisinden ulaşabilirsiniz.  



EKSER EDU uyumlu .GCODE uzantılı dosyaya buradan ulaşabilirsiniz. 

   EKSER PLUS uyumlu .GCODE uzantılı dosyaya buradan ulaşabilirsiniz. 

  EKSER PRO uyumlu .GCODE uzantılı dosyaya buradan ulaşabilirsiniz.


Üretim hammaddesi olarak PLA kullanılmıştır.


       Önerilen Baskı Ayarları

  • Katman Yüksekliği : 0.15 mm
  • Dolgu Yoğunluğu : %20
  • Oluşturma Desteği : Yok



       Dizüstü Bilgisayar Altlığı modeline ait .STL uzantılı dosyaya buradan ulaşabilirsiniz.


1. Nilüfer Sk. No:5, 16110 Demirtaş Dumlupınar Osb/Osmangazi/Bursa

maker@benmaker.com

+90 224 504 15 97